Łazienka w karnawałowej odsłonie. Fuga z brokatem – wyrafinowany detal pełen blasku09.01.2018Styl glamour przeszedł w ostatnich sezonach ogromną metamorfozę. Eklektyczne, przytłaczające i zdobne dodatki odchodzą w zap
Wraz ze wzrostem popularności sufitów napinanych rośnie liczba firm, które je produkują. Czym więc należy kierować się wybierając producenta? Odpowiedzi na to pytanie, przede wszystkim powinni znać monterzy, jednak Klienci,
Ma szczególne znaczenie symboliczne, wiąże się z legendami i historią. Zasiadał przy nim król Artur ze swoimi rycerzami, apostołowie z Jezusem, ale i politycy, którzy w ?89 roku prowadzili istotne dla Polski rozmowy. Stół to
W Zespole Elektrociepłowni Bielsko-Biała, należącym do TAURON Wytwarzanie, zakończyła się budowa opalanego węglem kamiennym bloku ciepłowniczego o mocy 50 MWe i 106 MWt z akumulatorem ciepła (blok kogeneracyjny, wybudowany z
Aż 35% Polaków je makaron kilka razy w tygodniu[1]! Najchętniej komponujemy go z mięsem (aż 25%) i z sosem na bazie pomidorów (24%). Jak połączyć upodobania kulinarne Polaków z porcją wiosny i nadchodzącego lata w ich cod
Antyświądowy żel Trivagin ma wszystkie zalety, których oczekujesz od dobrego kosmetyku – szybko się wchłania i nie brudzi bielizny. Mały, podręczny i szybko działający – natychmiast po naniesieniu zmniejsza odczuw
Komunikat prasowy Kraków, 21 września 2020 r.Michał Sosin, nowy Członek Zarządu wesprze MedApp w dalszej komercjalizacji i rozwoju produktów Rada Nadzorcza MedApp S.A. – polskiej spółki technologiczno-medyczn
Warszawa, czerwiec 2013 r. ? Firma Nespresso stale zaskakuje konsumentów oryginalnymi, kawowymi doznaniami. Wszystko po to, aby jeszcze lepiej pielęgnować relacje z Członkami Klubu, tworzącego społeczność najbardziej wymagając
Baumit KlimaFinish– gładź z funkcją regulacji klimatu Gładkie, równe ściany i sufity to marzenie każdego inwestora, a najprostszą drogą prowadzącą do jego spełnienia jest wykonanie gładzi. Ale… w dobie budownictwa en
Zupy to polska specjalność, są obecne w naszej tradycji kulinarnej od zawsze. Choć coraz częściej eksperymentujemy i poszukujemy nowych pomysłów, wciąż jesteśmy przywiązani do tradycyjnych smaków i znanego od lat podejści