Najlepsze polskie! Właśnie przyszła na nie pora! Truskawki ? słodkie, pachnące, prawdziwe zwiastuny lata. Czas wybrać się po wypełnioną po brzegi łubiankę i przygotować pyszne danie. Przepisy na truskawkowe inspiracje polec
Jej ojczyzną są Chiny, gdzie od ponad 5 tys. lat znana jest jako wyśmienity napój i źródło dobrego samopoczucia. Zielona herbata, bo o niej mowa, ze względu na szereg pozytywnych właściwości i wyjątkowo delikatny aromat cie
Warszawa, 7 listopada 2017Informacja prasowaTo, jak korzystamy z pralki, wpływa na nasz domowy budżet. Jeśli robimy to rozsądnie, nasze ubrania, ale też urządzenie, będą w lepszej kondycji. Co więcej, możemy zaoszczędzić
Edukacja w przystępnej formie, praktyczne porady specjalisty ds. żywienia czy zorganizowanie badań dla pracowników ? to tylko niektóre z dobrych praktyk, jakie mogą podejmować pracodawcy w ramach obchodów Światowego Dnia Walki
Realizacja na wysokim poziomie wymaga od glazurnika cierpliwości, umiejętności, perfekcjonizmu i profesjonalizmu. Prawdziwy fach w ręku nigdy nie powinien przejść niezauważony, dlatego wykonawcy z całego kraju wciąż mogą zg�
Raport Vertiv: branża telekomunikacyjna i wyzwania związane z wdrożeniem 5GAż 70% firm telekomunikacyjnych ocenia perspektywy biznesowe związane z wdrożeniem sieci 5G jako bardzo pozytywne – wynika z badania 451 Research na zl
Warszawa, 15 stycznia 2018 r.Informacja prasowa Zmiany w prawie – sprawdź, co zmieni się w tym roku– ustawy istotne z punktu widzenia obywateli Prawodawca chcąc jak najlepiej przygotować się do obowiązywania RODO przy
Często zastanawiamy się, co podarować tacie na Dzień Ojca. A gdyby zamiast kolejnego krawata dać coś, co zapewni dłuższe i zdrowsze życie? Choć brzmi to jak bajka, badania seniorów sugerują, że urzeczywistnienie składanyc
Już 4 na 5 powodzi w Europie monitorowanych jest za pomocą satelitów, a aplikacje informujące o zanieczyszczeniu powietrza biją rekordy popularności. To wszystko dzięki danym z kosmosu.Według raportu rocznego programu Copernic
Warszawa, 6 listopada 2013 r.: W Polsce funkcjonuje ponad 1300 szkół o profilu gastronomicznym. Wśród uczących się w nich młodych adeptów sztuki kulinarnej są przyszli mistrzowie. Zanim osiągną mistrzowski fach, czeka ich wi