Już teraz na wyciągnięcie ręki wyjątkowe duety warzywnych przysmaków OLE! i Sosów sałatkowych Knorr z książeczkami z przepisami na pyszne sałatki! Zainspiruj się!…
Warszawa, 30.05.2018 r.Informacja prasowa Wielu pracodawców decyduje się na kontrolowanie zachowań zatrudnionych osób wykorzystując monitoring wizyjny. W niektórych firmach praktykowane jest także sprawdzanie służbowej kores
Informacja prasowaWarszawa, 13.02.2018 r. Transformacja IT w polskich firmach:koniec papierowych dokumentów kadrowych6 lutego b.r. prezydent podpisał ustawę o skróceniu czasu przechowywania dokumentów kadrowo-płacowych z 50 d
Wystawcy z branży wnętrzarskiej, pasjonaci trendów, a także architekci i projektanci – to właśnie z myślą o nich już po raz drugi organizowane są Międzynarodowe Targi Wyposażenia Wnętrz Warsaw Home. W dniach 6-8 paździe
Twój zdrowy kręgosłupBrak prawidłowej postawy, przyczynia się do bólów kręgosłupa,co może w przyszłości przerodzić się w poważne schorzenia. Z okazji obchodzonego 16 października Światowego Dnia Kręgosłupa, pomyśl
Po fazach podnoszenia standardów jakości, rozbudowy mocy wytwórczych i wzrostu wydajności, rozpoczyna się właśnie nowa faza inwestycji w polskim sektorze przetwórstwa rolno-spożywczego. Charakteryzuje się ona nastawieniem na
Światło towarzyszy nam od początku, i to niezależnie od wyznawanego światopoglądu: od Wielkiego Wybuchu (energia w nim wyzwolona była promieniowaniem, czyli również światłem) czy od Stworzenia („I rzekł Bóg: Niech b�
Baza pod makijaż Eye and Lip Primer zawiera wyjątkową formułę, dzięki której skóra powiek i delikatna powierzchnia ust są odpowiednio przygotowane do nałożenia kosmetyków, dając idealny efekt.Odpowiednio wyselekcjonowane
Obsługa klienta w instytucjach: skarbówka wygrywa z ZUSBlisko połowa mikroprzedsiębiorców dobrze ocenia standardy obsługi urzędników skarbówki. Słabiej pod tym względem wypada ZUS, w przypadku którego dobre zdanie ma 38% �
Wyglądają przedziwnie ? wygrzewając się na bazarach w jesiennym słońcu, często przyciągają nasz wzrok. Żółciutkie, zielonkawe, kremowe. Czas, aby w końcu po nie sięgnąć. Patisony! Jak się za nie ?zabrać?, radzi szef k