Warszawa, 18.05.2018 r.Informacja prasowa RODO – prawo dostosowane do wielkości przedsiębiorstwaZmiany w zakresie ochrony danych osobowych, które zaczną obowiązywać już za kilka dni, dotyczą wszystkich firm. Europejskie ro
Wielkanoc to czas, kiedy na stołach rządzą tradycyjne potrawy ? żurki i barszcze białe, pieczenie, pasztety, wiosenne sałatki i przede wszystkim jaja na kilkadziesiąt różnych sposobów. Warto jednak w tym roku nieco zmienić s
Mając na uwadze zamiłowanie Polaków do herbaty, marka TEEKANNE wychodzi naprzeciw potrzebom swoich konsumentów i dodaje do swojego ? już i tak bogatego ? asortymentu sześć nowości produktowych. Sezon zimowy z TEEKANNE pachnie o
Warszawa, 26 kwietnia 2018 r.Zachowanie ciągłości w przepływie należności jest dużym wyzwaniem dla firm ze wszystkich obszarów bez względu na ich rozmiar czy staż na rynku. Prowadzący interes często spotykają się z dług
Les Journées Particuli?res, czyli dni otwarte najbardziej pożądanych marek koncernu Louis Vuitton Moët Hennessy, odbędą się już 15 i 16 czerwca. Kenzo, Dior, Louis Vuitton, Hublot, TAG Heuer oraz Belvedere Vodka, pierwsza p
Rzeszów, 27 stycznia 2021r.Koszmar centrów handlowych trwa. Nawet jeśli od lutego galerie będą otwarte na linii najemcy- właściciele obiektów czekają nas konflikty. Jak np. rozliczyć opłaty eksploatacyjne za okresy lockdown
GALAXY S4, flagowy model smartfona Samsung, odniósł znaczący sukces. Zgodnie ze słowami JK Shina, prezesa zarządu Samsung, do czasu swojej premiery GALAXY S4 sprzedał się w liczbie ponad 40 milionów sztuk. Już początkowe wyni
Poznaj 10 najczęściej pomijanych miejsc podczas wiosennych porządków!Wiosenne porządki już za tobą i wydaje ci się, że wszystko jest już czyste… Ale czy na pewno udało ci się posprzątać cały zalegający kurz, naw
Kraków, 29 października 2019 r. Informacja prasowaRozwój pracowników jest naszą siłą!Konieczność podnoszenia kwalifikacji podyktowana zmieniającymi się wymaganiami klientów to motor napędowy szkoleń i indywidualnego po
Informacja prasowaWarszawa, 3 stycznia 2018 rokuJak stworzyć przestrzeń, w której gotowanie będzie przyjemnością? W jaki sposób sprostać wyzwaniu, które wymaga połączenia rozwiązań praktycznych z naszymi wymaganiami este