Tegoroczne nagrody red dot best of the best zostaną oficjalnie wręczone dopiero w lipcu, ale niedawno ogłoszone zostały wyróżnienia red dot design awards dla najpiękniejszych urządzeń, które zostały wyprodukowane przez ostat
12 kwietnia w całej Polsce będziemy obserwować wyraźną poprawę nastroju, wzrost zadowolenia z życia, a na ulicach, w autobusach i w urzędach zanotujemy zdecydowanie więcej uśmiechniętych ludzi. Wszystko to za sprawą czekola
Druga połowa roku 2013 to już ostatnie konkursy z kończącego się budżetu funduszy unijnych na lata 2007 ? 2013. Niewielkie są również szanse na uruchomienie konkursów z nowej perspektywy 2014-2020 już w pierwszym roku jej ob
Jak najszybciej wykonać taras?Najlepszy okres do prowadzenia prac budowlanych powoli zmierza ku końcowi. Jeśli więc rozważamy opcję wykonaniu tarasu przed domem, to warto się pośpieszyć. Podpowiadamy jak zrobić to szybko i s
Już 50% Polaków deklaruje, że owoce Chiquity wyróżniają się najlepszym smakiem. Aby zachęcić pozostałych klientów do wybierania wysokiej jakości produktów tej marki, już pierwszego października rusza najnowsza kampania ?
Cyberwojna już trwa, kogo ona dotyczy?Tradycyjne działania wojenne oraz te prowadzone w ostatnim czasie w cyberprzestrzeni często się ze sobą łączą. Po ostatnich napięciach na Bliskim Wschodzie eksperci spodziewają się kole
Rewolucja w kuchni trwa! Czas na Fix Knorr Soczysty kurczak z patelni w naturalnej przyprawie z czosnkiem! Dzięki niemu soczystego i aromatycznego kurczaka o wyrazistym smaku przygotujesz na patelni bez dodatku tłuszczu do smażenia.
Las Winiarski stanowi ważny ośrodek rekreacyjno-edukacyjny dla mieszkańców Kalisza i okolic. Jednak, by obecne i przyszłe pokolenia mogły w pełni korzystać z jego uroków, należy nieustannie dbać o jego czystość. Dlatego w
Nowa kategoria kuchni wolnostojących Amiki wyróżnia się już na pierwszy rzut oka nowoczesnym wyglądem, który idealnie wpasowuje urządzenia nawet do kompletnej zabudowy. Poza tym mają one bogate wnętrze ? działają więc nie
Warszawa, 6 listopada 2013 r.: W Polsce funkcjonuje ponad 1300 szkół o profilu gastronomicznym. Wśród uczących się w nich młodych adeptów sztuki kulinarnej są przyszli mistrzowie. Zanim osiągną mistrzowski fach, czeka ich wi